Navigation
Icon

Danmarksprimiere på Suzuki Baleno

Kom og oplev den helt nye Suzuki Baleno hos Andersen Biler

Ventetiden er forbi -  nu kan vi endelig præsentere dig for den helt nye Suzuki Baleno, som har udsædvanlig meget at byde på. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed i denne bilklasse, som med den nye Baleno - og prisen følger slet ikke med.

Når udstyr møder attraktiv pris

Baleno introducerer et helt nyt niveau for sikkerheds- og luksusudstyr i prisklassen. Moderne og vigtigt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende, er standard allerede fra Active modellen til 139.990 kr.

Og selv i den billigste Comfort model til 134.990 finder du væsenligt udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler og meget mere.

Og i Exclusive modellerne bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer som multimediecenter med touchscreen, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt flotte og klare Bi-Xenon forlygter, 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til priser fra 159.990 kroner. En lignende værdi-for-pengene pakke findes simpelthen ikke i klassen.Når øko møder ydelse

Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som klassisk ønsketænkning. Men med sin helt nye konstruktion leverer Baleno også her. Du kan vælge mellem tre innovative og brændstofeffektive motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på ganske høje ydelser og et beskedent forbrug. Så alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ og har en halvårlig ejerafgift på kun 310 kroner. 

 • Dualjet 1,2 med 90 HK. Suzukis unikke benzinmotor med dobbelt indsprøjtning og høj kompression. Den har en EU-norm ved blandet kørsel på flotte 23,8 km/l.
   
 • Dualjet 1,2 SHVS mild-hybrid med 90 HK. Suzukis nye og smarte hybridsystem, hvor benzinmotoren assisteres af en el-motor under fx acceleration. Sammen med et nyudviklet automatisk stop/start system bringer det EU-normen op på hele 25,0 km/l.
   
 • Boosterjet 1.0 turbo med 112 HK. Med direkte indsprøjtning, en effektiv turbolader og et drejningsmoment på 170 Nm sikrer denne motor Baleno underholdende præstationer. EU-normen er her på 22,2 km/l.

Ny Suzuki Baleno. Kort, men godt:

 • Klasseledende rummelighed i kabine og bagagerum
 • Rigtig flot benzinøkonomi fra 22,2 til 25,0 km/l ved blandet kørsel (EU-norm)
 • Radarbaseret sikkerhedsudstyr
 • Vælg mellem 3 spændende benzinmotorer
 • Ny teknik som fx let platform, mild-hybrid og turbomotor
 • 3 udstyrsvarianter med masser af udstyr. Selv i den billigste
 • Comfort model fra 134.990 kr. inkl. 6 airbags, aircondition, CD-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sædevarme, læderrat m.m. 
 • Active model fra 139.990 kr. inkl. automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Og med Boostejet turbomotor fra 159.990 kr. 
 • Exclusive modellen med hele luksuspakken, fx Bi-Xenon, klimaanlæg, multimedieanlæg med navigation, alu-fælge og nøglefri betjening fås fra 159.990 kr. Med mild-hybrid fra 164.990 kr. og med Boosterjet motor fra 184.990 kroner. 

 

Find din Andersen Biler Suzuki forhandler her 

Book en prøvetur allerede nu