Navigation
Icon

Andersen Biler bliver Sjællands største bilforhandler

Andersen Biler overtager Kjærgaarden Auto A/S

Velkommen til Andersen Biler! Vi har lavet en lille kort FAQ til nye kunder. Den finder du længere nede på siden. 

Andersen Biler har pr. 1. juli 2016 indgået aftale om overtagelse af den velrenommerede, nordsjællandske bil­forhandler, Kjærgaarden Auto A/S. Den 1. juli vil den overordnede ledelse og det økonomiske ansvar for driften, overdrages til Andersen Bilers direktion og ledelse.

Efter mere end 48 år som selvstændig i bilbranchen, har Svend Kjærgaard Jensen således valgt at overdrage stafetten til Andersen Biler´s indehavere Peter Selck & Martin Frykmann.

Kjærgaardens to forretninger i Frederikssund og Hillerød består af salg og service af Nissan og Ford i Hillerød og Nissan i Frederikssund. I forvejen er Andersen Biler autoriseret forhandler og servicepartner for Citroën, Ford, Mitsubishi, Nissan og Suzuki, samt autoriseret serviceværksted for Renault og Volvo.

Med erhvervelsen af de to meget succesfulde bilforretninger, cementerer Andersen Biler sig som Sjællands største bilforhandler. I samme ombæring bliver Andersen Biler, Danmarks største Nissan forhandler og største Ford forhandler på Sjælland.

Overtagelsen af de to bilforretninger er en del af en allerede planlagt vækststrategi, der på få år, har gjort An­dersen Biler til en markant spiller på et meget konkurrencepræget bilmarked. Både Frederikssund, og i særde­leshed Hillerød, er byer i rivende udvikling og med store vækstpotentialer. Derfor er begge forretninger utrolig vigtige brikker, i en allerede succesfuld strategi for Andersen Biler. Samtidigt har Kjærgaarden Auto gennem dygtige medarbejdere og trofaste kunder, skabt et godt fundament for en fortsat sund fremtidig vækst.

Business as usual

Andersen Biler´s mantra ifm. overtagelsen af Kjærgaarden Auto bliver ”don’t fix it, if it aint broken”. Ønsket er, at nuværende kunder hos Kjærgaarden Auto skal mærke overgangen så lidt som mulig: samme personale, samme butik og samme gode service for både privat- og erhvervskunder. Fokus bliver at tage det bedste fra begge verdener.

Direktør Torben Jeppesen vil fortsat stå i spidsen for den daglige drift af både Hillerød og Frederikssund.

Efter overtagelsen vil Andersen Biler have 11 bilhuse og godt 310 engagerede medarbejdere.

Samlet bliver Andersen en særdeles stærk og tæt organisation, der hurtigt og præcist kan agere i et marked hvor konkurrencen er hård og vores kunder forventer det bedste hver gang.


FAQ for nye og gamle kunder hos Andersen Biler

Vi ved at der nemt kan opstå spørgsmål i forbindelse med nye ejere osv. Derfor har vi lavet denne lille FAQ til alle eksisterende og nye kunder der har benyttet nordsjællands bedste bilforhandler.

I ændrer navn – men ændrer I også adresse?

Nej. Du kan selvfølgelig besøge begge tidligere Kjærgaarden forretninger, på lige det sted de hele tiden har været.

Telefonnummer. Hvad med det?

Vi har gjort det endnu nemmere: Nu skal du kun huske på ét nummer, når du vil have fat på din favoritmekaniker og ynglingssælger. Ring 70 10 17 11 for at få fat på både Frederikssund og Hillerød.

Booke tid på værkstedet online?

Du kan ikke længere book tider online igennem Kjærgaarden Autos hjemmeside. Du skal i stedet benytte Andersen Bilers online booking portal. Det er nemt og sikkert.

Du finder den lige her.

Jeg har en serviceaftale igennem Kjærgaarden Auto– hvad sker der med den?

Vi er rigtig glade for, at du har valgt en sikker og god løsning til vedligehold af din bil. Så den fortsætter selvfølgelig på de samme vilkår som du hele tiden har haft. Har du spørgsmål til din serviceaftale så tøv ikke med at skrive til os på serviceaftaler@andersenbiler.dk. Der kan vi svare på alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med din serviceaftale.

Jeg har lavet en privatleasingaftale gennem Kjærgaarden Auto – hvad med den?

Har du tegnet en privatleasingaftale gennem Kjærgaarden Auto, fortsætter den på helt samme vilkår som tidligere. Selvfølgelig. Og er du på udkig efter markedets skarpeste priser på Nissan privatleasing, så kan du læse meget mere lige her. Vi fortsætter de gode priser og tårnhøje serviceniveau.

Det var rigtig. Det var en lille FAQ. Jeg fandt slet ikke svar på mit spørgsmål!

Har du spørgsmål til dit bilejerskab, værkstedsregning eller noget helt tredje så husk at du altid er velkommen til at skive til os på info@andersenbiler.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte din lokale Andersen Biler hvis du er mere til at snakke end at skrive. Du finder adresser og telefonnumre lige her.

Et meget stort velkommen til alle nye og gamle Kjærgaarden Auto kunde fra alle os i Andersen Biler!