Navigation
Icon

Leasing hos Andersen Biler

Når du skal vælge ny bil, er det ikke bare et valg af bil. Du skal også vælge, hvordan dit ejerskab af bilen skal se ud. Finansierer du bilen helt eller delvist? Eller passer det dig bedre at lease bilen?

Privatleasing mini

Sammen finder vi leasingtypen til dig

Privatleasing?

Går du med tanker om ny privatbil, men virker afskrivning og serviceudgifter afskrækkende på dig? Så er privatleasing måske noget for dig. Hos Andersen Biler kan du privatlease næsten alle biler. Fra de mindste biler til de største og dyreste.

Herunder kan du se vores aktuelle leasingkampagner på vores mærker. 


Nissan Privatleasing

Privatleasing med prismatch? Vores priser på Nissan Privatleasing er de skarpeste. Finder en bedre pris på samme vilkår så matcher vi prisen. Find din drømmebil, tjek prisne og bestil. så nemt er det .


DS 3 Privatleasing 

Klassens smukkeste design der taler til følelserne og en pris der taler til fornuften. 


Ford Fiesta Privatleasing

Plads, smart, sikker. Tre ord der passer perfekt på Ford Fiesta. Læs mere om privatleasing af klassen mest velkørende bil her. 


Ford Focus Privatleasing 

Har du brug for plads og sikre køreegenskaber? Så behøver du ikke lede længere. Se mere om Focus privatleasing her.


Mitsubishi ASX Privatleasing 

Med Mix-leasing af Mitsubishi ASX kan du privatlease i kun 12 måneder. Nemt og enkelt. Vil du købe bilen efterfølgende, er der også mulighed for særligt atraktive priser. Læs mere her. 


 

Kontakt vores salgskonsulenter her


Erhvervsleasing?

Rigtig mange erhvervsbiler er leaset i dag. Det er nemt for dit firma, du kender udgifterne på forhånd og du sparer likviditet. Andersen Biler har et stærkt hold af erhvervskonsulenter, der hurtigt kan hjælpe dig med priser og løsninger på erhvervsleasing.

Andersen Leasing

Andersen Leasing er løsningen til dine drømme om en luksusbil. Andersen Leasing har landets dygtigste eksperter indenfor finansiering af biler. Det betyder, at du altid får de bedste leasingløsninger på markedet – uanset dine behov og udviklingen på leasingområdet.

Vi holder os konstant opdateret på lovgivningen, bilmarkedet og de øvrige faktorer, der kan få betydning for leasingområdet. Og vores rådgivning er ganske gratis.


Find mere information om Andersen Leasing her


 

Andersen Leasing Porsche
Leasing VW